Recrutare si selectie

Ai nevoie de oameni noi în echipa ta? Noi îi găsim și ți-i prezentăm pe cei mai buni!

Indiferent de profilul căutat sau de cerințele speciale, noi ne adaptăm, folosind cele mai potrivite strategii de recrutare pentru atragerea celor mai buni candidați.

[

Tipuri de servicii

de recrutare și selecție de personal

Recrutare punctuală

Sunteți în căutarea celui mai bun angajat pentru o anumită poziție? Echipa WISE HR vă poate ajută să îl găsiți rapid și cu costuri minime. Pe ce ne bazăm când spunem acest lucru? Pe experiența bogată, pe o bază de date proprie cu candidați deja verificați și pe alte instrumente specifice, în funcție de proiect. Putem prelua întregul proces de recrutare sau etape specifice ale acestuia (selecția de CV-uri, realizarea de interviuri telefonice, organizarea unor centre de evaluare, etc.).

Recrutare în masă

Echipa Wise HR vine în sprijinul companiile din domenii precum IT, telecom, producție, retail, industrie, HoReCa atunci când acestea au nevoie sa atragă și să angajeze un număr mare de persoane într-un timp limitat.  În aceste situații, este pus la dispoziția companiei un Project Manager care formează echipă și coordonează activitățile. De ce noi? Pe lângă experiență și o bază de date extinsă, ne bazăm pe o echipă pluridisciplinară, formată din recruiteri, psihologi, specialiști (în cazul în care este necesară evaluarea tehnică a candidaților) și chiar oameni de marketing (pentru realizarea și implementarea de campanii cu vizibilitate crescută).

Executive search

Noi vă punem la dispoziție cei mai potriviți lideri. Echipa Wise HR lucrează pentru a identifica cei mai buni coordonatori de echipe astfel încât succesul afacerii dumneavoastră să fie garantat. Astfel, putem la dispoziția partenerilor noștri servicii profesionale de executive search, oferindu-vă acei lideri care nu doar performează la nivelul dorit ci și corespund culturii organizaționale.

Poziții incluse: CEO, Country Manager, Managing Director, General Manager, Operational Manager, Regional Manager, HRD, HR Manager, HR Business Partner, CFO, Finance Manager, Audit Manager, Logistics Managers, Purchasing Manager etc.

Etape

în procesul de recrutare și selecție de personal

Etapa 1

Etapa 1

Identificarea nevoilor reale din companie sau conturarea profilelor necesare, în funcție de cerințe.

Etapa 2

Etapa 2

Crearea celei mai bune strategii de promovare a pozițiilor disponibile în vederea atragerii celor mai potriviți candidați.

Etapa 3

Etapa 3

Identificarea celor mai potriviți candidați și stabilirea primelor interviuri.

Etapa 4

Etapa 4

Prezentarea listei scurte, realizarea evaluărilor (în cazul în care se solicită) și stabilirea interviurilor cu compania angajatoare.

Etapa 5

Etapa 5

Comunicarea răspunsurilor către candidați și oferirea de suport în procesele de ofertare și semnare a contractului de muncă.

Etapa 6

Etapa 6

Follow-up, susținere în procesul de integrare și oferirea garanției (dacă este cazul).

Solicită chiar acum o ofertă personalizată și un consultant Wise HR te va contacta în maxim 12 ore.

Pentru a solicita informații suplimentare sau o ofertă personalizată nu ezitați să ne contactați folosind formularul alăturat. Garantăm oferirea unui răspuns în maxim 12 ore.