Recrutare personal din Asia

Echipa Wise HR vine în ajutorul partenrilor săi cu servicii recrutare de forță de muncă din Asia. Substituim lipsa de forță de muncă locală prin identificarea celor mai potriviți angajați din India, Bangladesh, Nepal, Vietnam, Sri Lanka.

[

De ce Wise HR?

 • vă punem la dispoziție un consultant dedicat pentru a asigura fluența și transparența procesului de recrutare;
 • vă oferim o perioadă de garanție pentru fiecare candidat plasat;
 • vă asigurăm consultanță pe tot parcursului procesului de recrutare dar și ulterior, pentru a vă ajută în procesul de integrare al noilor angajați;
 • avem o echipa multidisciplinară (recruiteri, consultanți HR, psihologi, avocați) pentru a vă oferi o viziune globală asupra întregului proces și ajutor specializat pentru tot ceea ce acesta implică.

Care sunt etapele serviciului de recrutare forță de muncă din Asia?

 • Încheierea contractului de prestări servicii cu Wise HR

  Prima etapă este reprezentată de negocierea și încheierea contractului de recrutare și plasare forță de muncă asiatică.

 • Stabilirea profilului candidaților

  Pentru a putea identifica cei mai potriviți candidați, vom stabili împreună atât numărul și specializarea lor, cât și un profil ce include vârsta, experiența, calificarea necesară, limbi străine cunoscute, eventuale recomandări și alte particularități importante pentru activitatea dumneavoastră.

 • Selecția candidaților/viitorilor angajați

  Inițial, împreună cu partenerii noștri locali, selectăm persoanele ce răspund profilului stabilit. Ulterior, vă prezentăm CV-urile și împreună efectuăm selecția candidaților. Aveți posibilitatea de a primi înregistrări cu probe de lucru și de a discuta cu ei via Skype.

 • Realizarea fișei postului și a contractului de angajare, conform normelor legale

  În cadrul acestei etape este necesară întocmirea formalităților necesare angajării candidaților selectați: fișă de post, contract de angajare.

 • Întocmirea formalităților de imigrare

  În numele companiei dumneavoastră, echipa Wise HR se ocupă de obținerea tuturor documentelor necesare întocmirii dosarului de imigrare și depunerii sale la Oficiul Român de Imigrări în vederea obținerii avizului de muncă.

 • Trimiterea avizului de muncă în țara natală a angajatului și obținerea vizei de lungă ședere în scop de muncă

  Această etapă implică corespondența cu instituțiile statului din care provine candidatul și îndeplinirea formalităților necesare. Pentru ca procesul să se desfășoare cât mai rapid beneficiem de susținerea partenerilor locali.

 • Sosirea angajaților în țară, obținerea permisului de ședere temporară și integrarea în companie

  Ultima etapă vizează sosirea noilor angajați în România și obținerea permisului care să le ofere dreptul de ședere temporar. Ulterior vă oferim suport și în vederea unei cât mai bune integrări în companie.

În ce domenii poate fi asigurat serviciul de recrutare personal asiatic?

Construcții

Construcții

Ingineri constructori, zidari, zugravi, montatori de gresie/faianță. sudori, betoniști, electricieni, muncitori necalificați.

HoReCa

HoReCa

Ospătari, barmani, bucătari, ajutor de bucătar, cameriste, bell boy, șoferi.

Producție

Producție

Muncitori calificați și necalificați în diferite industrii precum: construcția de mașini, metalurgie, șantiere navale, textile și confecții, industria alimentară, prelucrarea lemnului.

Asistență/îngrijire

Asistență/îngrijire

Bone, îngrijitoare bătrâni, menajere, personal grădinărit, personal întreținere.

FMCG

FMCG

Vânzători, ambalatori, personal necalificat și calificat pentru lucrul în depozit, stivuitorist, etc.

Alte sectoare

Alte sectoare

Personal SPA, personal curațenie, personal IT, personal specializat în reciclare și orice alt segment de care puteți avea nevoie.

Solicită chiar acum o ofertă personalizată și un consultant Wise HR te va contacta în maxim 12 ore.

Pentru a solicita informații suplimentare sau o ofertă personalizată nu ezitați să ne contactați folosind formularul alăturat. Garantăm oferirea unui răspuns în maxim 12 ore.