Programe de training

Punem accent pe dezvoltare și îți oferim programe de training personalizate, cu aplicabilitate imediată.

Fiecare curs este conceput în funcție de nevoile și obiectivele tale dar și de tipologia participanților, fiind interactiv și ușor de aplicat în activitatea zilnică.
De ce WISE HR?

ÎNVĂȚĂM TOTUL DESPRE AFACEREA DUMNEAVOASTRĂ

Trainerii și consultanții WHR își alocă suficient timp pentru a înțelege profilul companiei dumneavoastră și nevoile pe care le aveți.

Acest lucru ne permite să ne cunoaștem mai bine iarîncrederea reciprocă este una dintre componentele de bază ale unei colaborări de succes.

PERSONALIZAM FIECARE CURS

Obiectivul nostru este acela de a crește profitabilitatea companiilor prin dezvoltarea angajaților. În plus, știm că fiecare participant este unic.
Astfel, după o evaluare atentă a nevoilor, obiceiurilor și stilului lor de învățare, trainerii noștrii dezvoltă un curs personalizat.

BENEFICIAȚI DE GARANȚIE 100%

În cazul în care, la finalul cursului, considerați că obiectivele stabilite nu au fost îndeplinite vă returnăm integral sumele achitate.

FOLOSIM METODA DE LUCRU BAZATĂ PE SCENARII

Ne dorim ca participanții la curs nu doar să învețe lucruri noi ci și să le poată aplica imediat ce revin la locul de muncă. Îmbinăm elementele emoționale cu scenarii reale din activitatea curentă astfel încât să putem vorbi de o schim bare reală.

SUPORT GRATUITPENTRU PARTICIPANȚI

Fiecare participant va beneficia de suport gratuit timp de 30 de zile de la data
finalizării cursului. Includem o sesiune de coaching, una de consultanță și răspuns garantat în maxim 24 de ore de la primirea oricărei întrebări în legătura cu aplicarea la locul de muncă a informațiilor acumulate.

SUSȚINEREA UNUI PROIECT SOCIAL

Pentru fiecare participant laprogramele noastre de training ne luăm responsabilitatea de a lucra și cu o persoană dintr-o categorie defavorizată. În maxim o lună de la finalizarea cursului, veți primi un raport care include povestea fiecărei persoane la a cărei formare ați contribuit și diplome de merit pentru participanți.

Programele noastre de training și coaching

Dezvoltare personală

Managementul timpului. Managementul stresului. Managementul conflictelor.
Creativitate. Public speaking. Storytelling. Branding personal. Dicție.

Dezvoltare profesională

Procesul de luare a deciziilor. Dezvoltareaechipelor. Managementul deciziilor. Managementul performanței. Leadership. Profect management.
Feedback constructiv.

Vânzări

Bazele vânzării. Dezvoltarea abilităților devânzare. Strategie de vânzări. Vânzarea cu ajutorul poveștilor. Vânzare accelerată. Vânzări B2C. Strategii folosite în merchandising. Vânzarea consultativă. Vânzarea prin telefon

Juridical

Managementul informațiilor. Aspecte practiceprivind legea insolvenței. Legislația muncii. GDPR.

IT

MS Word, MS Excel, MS PowerPoint, MSAccess, MS Project, SEO. Managementul rețelelor sociale. Strategii de content writing.

Limbi străine

Engleză, Franceză, Spaniolă, Italiană, Turcă, Arabă, Japoneză. Limba română pentru expați.Alte limbi străine – la cerere.

Line Management Learning

Stabilirea clară a obiectivelor, standardelor și procedurilor. Rezolvarea rapidă a conflictelor. Gestionarea eficientă a sarcinilor și timpului.
Crearea unei culturi organizaționale potrivite.

ONE2ONE Training

Sales from 0 to hero, Master communication.
Best networker in town. Be a leader. Projectmanagement. Time and planning. In love with public speaking.. A revealed you – personalbranding.

Wellbeing

Acest training se axează pe diferite aspecte alestării de bine la locul de muncă și are ca obiectiv formularea de strategii în vederea depășirii obstacolelor și obținerii de rezultate de termen lung.

Programe speciale

Workshop in-house de fitness (nu este necesarun echipament special). Imnul companiei. Zi motivațională. Exercitii de Yoga pentrureducerea stresului. Tehnici de meditație pentru creșterea productivității.

Training VR

Folosim realitatea virtuală pentru programele de inducție și pentru a ajuta angajații să învețeprocedurile de lucru fără a exista riscuri.

Microtrainings

Conceptul de microlearning se bazează pe divizarea unei teme în unități ușor de învățat. Aceste lecții practice ajută participanții să dobândeacă mai rapid noi abilități în timp cecresc nivelul de implicare.

Pentru mai multe detalii...

Echipa noastră vă stă la dispoziție cu orice informație.

021.335.16.80

office@wfs.eu