Consultanta HR

Pentru că ne dorim să te ajutăm să atragi și păstrezi cei mai buni angajați, atingându-ți obiectivele de afaceri, îți oferim servicii personalizate de consultanță HR.

Împreună găsim răspunsurile optime la provocările cu care te confrunți!

[

Unul dintre obiectele noastre este acela de a contribui la dezvoltarea companiilor prin dezvoltarea angajaților și identificarea celor mai bune mijloace de retenție a acestora. Toate soluțiile noastre sunt personalizate. Prin urmare, orice proces de consultanță se derulează în patru etape.

  1. Evaluare
  2. Concepere și dezvoltare soluție
  3. Implementare
  4. Monitorizare

Consultanții Wise HR realizează o evaluare complexă a contextului pentru a putea identifica problemele și provocările existente și a veni cu soluțiile optime pentru rezolvarea acestora. Tot în această etapă stabilim, împreună cu un reprezentant al companiei partenere, obiectivele principale ce se doresc a fi îndeplinite ca urmare a implementării soluției.

În funcție de cocluziile rezultate în urma evaluărilor și de informațiile primite de la reprezentanții companiei partenere alegem soluția optima sau concepe un program propriu astfel încât să atingem toate obiectivele cheie stabilite în prima etapă.

O dată concepută soluția, ne ocupăm de toate procedurile privind comunicarea și implementarea ei atât la nivel de departamente cât și de companie. Realizăm toate materialele necesare aferente acestora și livrarea lor către persoanele vizate. La final, elaborăm un raport detaliat în care includem toate rezultatele și concluziile rezultate în urma implementării procesului.

Pentru specialiștii Wise cele mai importante sunt rezultatele. Prin urmare, timp de 1-3  luni monitorizăm evoluția situației din companie și nivelul de îndeplinire al obiectivelor stabilite inițial astfel încât să putem interveni dacă este necesar.

Design organizațional

Crearea unui design organizațional potrivit nu se rezumă la realizarea unor diagrame și crearea unor legături între ele. Pentru a evita conflictele zilnice dintre manageri și departamente este nevoie să se construiască un model organizațional corespunzător, construit în jurul fluxurilor de lucru din companie.

Programe de engagement

Vreți să creșteți nivelul de engagement (implicare) al angajaților? Ați mai lucrat la acest aspect dar fără rezultatele scontate? Putem realiza programe persoanalizate care să vă ajute să vă atingeți obiectivele. Sondajele realizate în cadrul proiectelor realizate până în prezent arată o creștere a nivelului de engagement cu până la 30%.

Managementul schimbării

Un management corespunzător al schimbării este necesar în diferite situații precum implementarea unor procese și proceduri noi, a unor sisteme de lucru sau în contextul unei restructurări. Acesta contribuie la minimizarea pierderilor și creșterea profitului în perioadele mai tulburi ale schimbărilor. Este necesară stabilirea unor date clare, un management de proces eficient și foarte bune tehnici de comunicare.

Compensații și beneficii

Un plan bine conceput de compensații și beneficii contrebuie la atragerea, păstrarea și motivarea talentelor în orice organizație. Conceptul tradițional de plată a salariului pe baza prezenței este depășit, fiind înlocui de un plan de compensații bazat pe performanță.

Angajații așteaptă mai mult decât un salariu pentru plusul de implicare oferit. Aceste așteptări se traduc în beneficii oferite la un anumit interval de timp și care iau forma bonusurilor și stimulente.

Echipa Wise HR vă poate ajută să realizați cel mai potrivit plan de compensații și beneficii, în raport cu așteptările angajaților dumneavoastră.

Centre de evaluare

Centrele de evaluare au rolul de a evalua atat candidatii pentru anumite pozitii cat si angajatii curenti, cu scopul de a oferi informatii managerilor de departe cu privire la abilitatile pe care oamenii din echipa lor ar trebui sa si le imbunatateasca pentru a-si atinge obiectivele de performanta.

Centrele de evaluare realizate de echipa Wise HR pot fi atat tehnice cat si orientate care abilitati personale (leadership, comunicare, asertivitate, creativitate, inițiativă, etc.).

În cadrul acestora, sunt folosite numeroase tehnici: testări psihometrice, interviuri, studii de caz, teste de specialitate, simulări.

Employer Branding

Consultanții Wise HR au o vastă experiență în furnizarea serviciilor de Employer Branding (Brand de Angajator) în concordanță cu nevoile și obiectivele fiecărei companii în parte. Întregul proces are mai multe etape: evaluări interne și externe, realizarea unui concept și a unei strategii de branding, implicarea unor ambasadori, promovarea brandului de angajator în interiul și în exteriorul companiei.

Brandul de angajator poate deveni cel mai util instrument al recruiterilor, ajutând la atragerea și menținerea talentelor. Ajutăm companiile să își construiască o poveste frumoasă dar viabilă, care să crească nivelul de încredere dar și să contribuie la creșterea nivelului de interes al publicului țintă.

Solicită chiar acum o ofertă personalizată și un consultant Wise HR te va contacta în maxim 12 ore.

Pentru a solicita informații suplimentare sau o ofertă personalizată nu ezitați să ne contactați folosind formularul alăturat. Garantăm oferirea unui răspuns în maxim 12 ore.