DESPRE NOI

A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes!

Ne dorim ca împreună să cunoaștem succesul motiv pentru care îți punem la dispoziție expertiza și experiența specialiștilor Wise HR pentru a beneficia de servicii personalizate care să te ajute să îți atingi obiectivele.

[

Wise HR înseamnă mai mult decât un furnizor de servicii de resurse umane. Echipa Wise HR este partenerul de încredere al companiilor atunci când acestea au nevoie de soluții personalizate la provocarile zilnice în legătură cu angajații lor.

Serviciile Wise HR sunt construite în jurul formulei „Hire. Train. Retain” – Angajează. Formează. Păstrează.

Prin urmare, obiectivul nostru este acela de a oferi servicii complete în domeniul resurselor umane, putând concepe și implementa soluția optima la provocările cu care se confruntă partenerii noștri.

Membrii echipei Wise HR împărtășesc valori comune, lucru ce îi ajută să se dedice 100% proiectelor derulate:

  • RESPONSABILITATE: tratăm cu responsabilitate fiecare proiect, indiferent de dimensiunea lui;
  • ONESTITATE: le prezentăm partenerilor noștri în mod onest soluțiile pe care le putem implementa și efectele lor astfel încât așteptările să fie unele realiste;
  • ÎNCREDERE: pentru noi încrederea este extrem de importantă motiv pentru care ne implicăm în a cunoaște compania cu care urmează să colaborăm și a oferi reprezentaților acesteia posibilitatea de a afla cât mai multe informații despre activitatea noastră.
  • ORIENTARE CĂTRE CLIENT: toate soluțiile pe care le concepem au la bază nevoile și obiectivele partenerilor noștri. Ținem cont de toate aspectele care sunt importante pentru ei și ne implicăm astfel încât să contribuim la dezvoltarea companiei lor.
  • PASIUNE: lucrăm cu oameni și considerăm că dacă nu am face acest lucru cu pasiune, rezultatele nu ar fi pe măsură. Pentru noi fiecare proiect este o provocare în care, pe lângă cunoștințe și experiență, punem și o parte din sufletul nostru.
  • ÎNȚELEPCIUNE: fiecare proiect este însoțit și de o analiză de risc astfel încât să putem concepe strategia optimă, respectând termenele stabilite și livrând ceea ce promitem…sau chiar mai mult.
  • ADAPTABILITATE: echipa Wise HR se adaptează perfect oricărui proiect, colaborând atât cu start up-uri cât și cu companii mare și foarte mari, ținând cont de nevoile și specificitățile fiecăruia dintre parteneri.
  • CREATIVITATE: știm că fiecare proiect este unic așa că ne place să fim creativi și să concepem soluții inedite, care să răspundă perfect provocărilor pe care le primim.

În cazul proiectelor de recrutare, candidații beneficiază de o garanție ce variază, în funcție de profil, între 3 și 18 luni. Acest lucru înseamnă că, în cazul în care candidații selectați nu îndeplinesc, la locul de muncă, cerințele stabilite în cererea de recrutare inițială sau părăsesc companie, fără un motiv imputabil acesteia, îi inlocuim fără a percepe o nouă taxă de garanție.

Proiectele de consultanță beneficiază de o garanție 100%. În cazul în care obiectivele stabilite prin contract nu sunt îndeplinite, vă returnăm comisionul afarent.

Iar pentru programele de training, aveți posbilitatea de a ne testa. Puteți beneficia de un demo gratuit, de 2-4 ore, pe o temă de interes, stabilită de comun acord.

Solicită, chiar acum, o ofertă personalizată!
Ne poți contacta folosind formularul alăturat. Garantăm că unul dintre consultanții Wise HR va reveni cu răspuns în maxim 12 ore.